ویزای توریستی انگلیس
بازدید : 14 | یکشنبه 28 خرداد 1396 - 17:20
iranmohajeratco
ارسالی ها : 1
عضویت : 28 /3 /1396
محل زندگی : تهران

ویزای توریستی انگلیس یکی از انواع ویزاهایی است که افراد متقاضی ورود به انگلستان مشتاق اخذ آن می باشند.ویزای توریستی انگلیس نیز به مانند دیگر کشورها دارای شرایط خاصی است که دراین مقاله به اختصار شرح داده شده است.به واسطه اخذ ویزای توریستی انگلیس افراد می توانند از شرایط اخذ تابعیت و اقامت در انگلیس و همچنین مهاجرت کاری و سرمایه گذاری در انگلیس اطلاع پیدا کنند.قوانین انگلیس در باب مهاجرت به انگلیس و اخذ ویزای توریستی انگلیس به مانند دیگر کشورها دارای ضوابط خاصی است.به واسطه مهاجرت تحصیلی به انگلیس افراد می توانند از شرایط اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در انگلیس برخوردار شوند.افرادی که از طریق ویزای توریستی انگلیس وارد این کشور شده اند می توانند از شرایط تحصیل در انگلیس و هزینه های تحصیل در انگلیس آگاهی یابند.در باب اخذ ویزای توریستی انگلیس و انواع ویزای کوتاه مدت اقامتی در انگلیس که جز زیر مجموعه های ویزای توریستی می باشند پیشنهاد می شود جهت تکمیل اطلاعات خود با مشاورین و وکیل مهاجرت به انگلیس در این خصوص یه طور کامل مشاوره نمایید.
انگلستان جز کشورهایی است که افراد مشتاق دیدار از این کشور می توانند اقدام به اخذ ویزای توریستی انگلیس نمایند.بسیاری از افرادی که از طرق مختلف وارد کشور انگلستان شده اند و خانواده های آنها قصد دیدار آنها را دارند می توانند با تایپهای مختلف ویزای کوتاه مدت توریستی انگلستان وارد این کشور شوند.در این مقاله به اختصار انواع ویزاهایی شرح داده خواهد شد که زیر مجموعه ویزای توریستی بحساب می آیند و شامل:
۱- ویزای ملاقات ازدواج و نامزدی
بررسی اجمالی:
افراد متقاضی ازدواج می توانند در صورت پذیرش از سوی سفارت انگلستان جهت دیدار همسر آینده خود وارد انگلستان شوند در صورتی که:
  • فرد متقاضی باید ثابت کند به قصد ازدواج و پیوستن به شریک قانونی وارد انگلستان می شود[*]تاکید بر ازدواج با همسر و شریک قانونی در انگلستان[*]بعد از اخذ ویزای موقت اقدام به ماندن پس از دیدار و ازدواج با همسر و شریک آینده خود نکند
فرد متقاضی نیازی به اخذ ویزای دیدار شریک خود و تبدیل آن به ازدواج ندارد وی می تواند با ویزای عادی توریستی اقدام به ورود به خاک انگلستان نماید.و همچنین افراد متقاضی نمی توانند درخواست تابعیت و شهروندی انگلیس را تا زمانی که تابعیت پیشین خود را دارند بدهند. در صورتی که فرد متقاضی برای اولین بار است که برای این نوع ویزا درخواست داده از زمان تشکیل پرونده و اعطای ویزا به فرد ۳ماه به طول خواهد انجامید.و همچنین مدت زمان حضور فرد متقاضی پس از اخذ ویزای بازدید ۶ماه می باشد.
بایدها و نبایدهای این نوع ویزا:
افراد فقط می تواند برای آشنایی و ازدواج با همسر آینده و شریک زندگی خود وارد انگلیس شوند و مدت زمانی که فرصت دارند که در این کشور باشند ۶ماه می باشد و محدویدتی برای حضور افراد در مناطق مختلف انگلستان وجود ندارد. افراد متقاضی نمی توانند از خدمات دولتی و هزینه های دولت استفاده کنند.و همچنین نمی توانند خانواده و همراهان خود را به واسطه این نوع ویزا وارد انگلیس نمایند و برای هرکدام از افراد خانواده باید به صورت جداگانه اقدام شود.افراد نمی توانند در طول مدتی که در انگلیس با این نوع ویزا حضور دارند اقدام به تمدید و تغییر تایپ ویزا در خاک انگلستان نمایند. اجازه کار و تحصیل بیش از ۳۰روز طی مدتی که این نوع ویزا را دریافت کرده اند ندارند.
۲- ویزای توریستی والدین کودک Tier 4
کودکانی که بواسطه ادامه تحصیل در مدارس انگلستان پذیرفته شده اند بر اساس قوانین انگلیس اجازه همراه ندارند بر این اساس والدین این کودکان می توانند از طریق ویزای توریستی Tier 4 وارد خاک انگلستان شوند.شرایط اخذ این نوع ویزا برای افرادی است که خارج از اروپا هستند بدین صورت است که والدین باید ۳ماه پیش از ورود به انگلستان جهت تشکیل پرونده اقدام نموده باشند و هزینه های ویزای خود را که مبلغ ۴۰۵پوند می باشد پرداخت کرده باشند.
مدت زمان اجازه اقامت والدین از طریق ویزای tier4 در ابتدا ۶ الی ۱۲ ماه می باشد.و در صورتی که کودک زیر سن ۱۲سال باشد اگر والدین بخواهند در کنار فرزندشان باشند می توانند در خواست تمدید ویزای خود را نمایند که در این صورت ویزای آنها به مدت ۱۲ماه تمدید خواهد شد.رمانی که ویزای والدین منقضی شد باید برگردند و مجدد درخواست دهند افراد این مهم را در نظر داشته باشند که امکان تغییر ویزا زمانی که در انگلستان حضور دارند وجود نخواهد داشت.
شرایط ویزای TIER4 برای والدین
  • مدت زمان ویزای اعطایی به والدین ۶ الی ۱۲ ماه می باشد و امکان درخواست جهت تمدید آن به مدت ۱۲ دیگر وجود دارد[*]امکان تغییر نوع ویزا برای افراد در حین حضور در انگلستان وجود ندارد[*]در حین حضور افراد بواسطه این نوع ویزا امکان استفاده از خدمات رفاهی رایگان دولتی وجود ندارد[*]اجازه کار و تحصیل بواسطه اخذ این ویزا برای افراد وجود ندارد[*]اجازه همراه و وابستگان برای افراد وجود ندارد
۳- ویزای تحصیل کوتاه مدت(دوره های آموزشی و کاری موقت)
افراد متقاضی تحصیل در دوره های کوتاه مدت کالج ها می توانند جهت اخذ ویزای کوتاه مدت تحصیلی اقدام نمایند.این نوع تایپ ویزا به واسطه تایم کوتاهی که ارائه شده جز ویزاهای توریستی به حساب می آید و همچنین جهت یادگیری دوره های زبان یا دیگر دوره های تحصیلی برای ساکنین غیر اروپایی این نوع ویزا اعطا می شود.
نکاتی در باب ویزای کوتاه مدت تحصیلی
  • اجازه همراه ندارد و همراهان باید از طریق ویزای توریستی عادی اقدام نمایند[*]این نوع ویزا جهت یادگیری زبان و یا کارورزی در رشته های مختلف تحصیلی اعطا می شود[*]دوره های تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین معادل سازی و بورد تخصصی[*]اجازه کار و تجارت در این نوع ویزا وجود ندارد[*]امکان تمدید ویزا بعد پایان دوره وجود ندارد[*]اجازه همراه و همچنین اجازه استفاده از بورسیه های دولتی وجود ندارد
مدت زمانی که افراد می توانند به واسطه ان نوع ویزا در انلگستان حضور داشته باشند ۶ ماه می باشد و ممکن است ویزای ۱۱ ماهه نیز به افراد بالای ۱۸سن اعطا شود. حداقل سن افراد جهت اخذ ویزای دوره های کوتاه مدت تحصیلی ۱۸سال می یاشد.
هزینه ویزای ۶ماهه ۸۹پوند
هزینه ویزای ۱۱ماهه ۱۷۰پوند
۴- ویزای توریستی Standard Visitor visa
اخذ ویزای توریستی انگلستان به مانند بسیاری از کشورها دارای شرایط و ضوابطی است که افراد متقاضی در صورت واجد شرایط بودن میتوانند این نوع ویزا را دریافت نمایند.افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان اقدام می نمایند باید این مهم را در نظر داشته باشند که اقدام همزمان این افراد به جهت اینکه همراه خانواده اقدام می شود از دید افسر ویزا کیس مهاجرتی به حساب می آید و امکان رد ویزای آنها بسیار بالا می باشد.
افراد متقاضی دیدار اقوام و بستگان درجه یک در صورت حضور آنها در انگلستان و یا اینکه افرادی که قصد دارند جهت گذراندن اوقات فراغت و دیدار از انگلیس به واسطه تفریح می توانند درخواست ویزای توریستی انگلیس را نمایند.بدین لحاظ شرایطی که در پیش روی افراد متقاضی وجود دارد در ذیل به اختصار شرح داده خواهد شد:
  • گذارندن اوقات فراغت،تعطیلات و یا ملاقات اقوام[*]انجام تجارت و کسب و کار و معاملات تجاری و همچنین شرکت در مسابقات ورزشی[*]افراد متقاضی درمان و دیگر امور شخصی می توانند از طریق ویزای توریستی اقدام نمایند
ویزای توریستی می تواند جایگزین ویزای کوتاه مدت ذیل شود:
  • ویزای دیدار خانوداه[*]ویزای والدین کودک TIER4[*]ویزای تجارت،تحصیلات آکادمیک،پزشکان و دندان پزشکان[*]ویزای موقت ورزشی،کارآفرینی و ویزای درمان
افرادی که تمایل دارند در انگلستان اقدام به تجارت و راه اندازی کسب و کار کنند و یا اینکه برای گذراندن دوره های خاص تحصیلی میتوانند در ابتدا اقدام به اخذ ویزای توریستی جهت بررسی شرایط پیش روی خود نمایند.
ویزای توریستی در صورت داشتن شرایط ذیل اعطا می شود:
  • جهت انجام و شرکت در کنفرانسها و همایشهای تجاری و علمی[*]جهت دوره ها و اردوهای ورزشی[*]جهت اجرای هنری بازیگران،موسیقی دانان و خواننده ها[*]جهت انجام دوره های کوتاه مدت و ارائه تز علمی تحقیقاتی و بورد تخصصی دانشجویان و فارع التحصیلان[*]جهت انجام دوره های معادل سازی و شرکت در آزمون های پزشکی همچون PLAB و OSCE
اکثر کشورها برای افراد متقاضی اخذ ویزای توریستی دو نوع ویزا در نظر گرفته اند که شامل: ویزای تک ورود SINGLE ENTRY ویزای چند بار ورود MULTIPLE کشور انگلستان نیز برای افرادی که چندین بار وارد خاک این کشور شده اند اقدام به اعطای ویزای مولتی نموده است.



منبع :

http://www.iranmohajerat.ir/


وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :