تبلیغات در اینترنتclose
دانستنیهای مهم وقت سفارت
دانستنیهای مهم وقت سفارت
بازدید : 144 | چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396 - 12:21
nadia2020
ارسالی ها : 1
عضویت : 6 /2 /1396
محل زندگی : تهران

جهت درخواست ویزا برای تقریباً تمامی سفارت خانه هانیاز به وقت مصاحبه
سفارت میباشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک ، انجام مصاحبه و وقت
سفارت
در روز تعیین شده به سفارت مراجعه میکنند.
هر سفارت خانه ای سیاست های خاص خودش را جهت اعطاء نوبت دارا میباشد و بنا به
تعداد درخواست ها، روزهای مختلفی جهت درخواست ویزا به متقاضیان اعطاء میکنند.



وقت
سفارت کانادا




کشور کانادا برخلاف بسیاری از دیگر کشورها به اینصورت می باشد که جهت
اخذ ویزا این کشور نیازی به وقت سفارت کانادا از دبی نمی باشد و هنگام مراجعه به
سفارت همراه داشتن برگه های ثبتنامی کافی می باشد و از قبل گرفتن وقت سفارت کانادا
لازم نخواهد بود.در قسمت توضیحات اخذ ویزا کانادا انواع ثبت نام و مزایای انها
توضیح داده شده است و اهمیت نوع ثبت نام ، دارا بودن شرایط و تکمیل بودن مدارک
متقاضی نیز به تفصیل توضیح داده شده است.طبق قوانین سفارتی کشور کانادا علاوه بر
اینکه نیازی به اخذ وقت سفارت کانادا نخواهد بود، هیچگونه مصاحبه ای نیز با شخص
متقاضی انجام نمی شود.



معمولا مدت زمان و وقتی که شخص درگیر انجام انگشتنگاری سفارت می باشد
یک روز کاری بوده و شخص پس از آن می تواند در صورت تمایل به ایران برگردد.نکته
دیگر این است که مسافران متقاضی ویزا کانادا که سن آنها زیر 14 سال و یا بالای 80
سال باشد نیازی به انگشت نگاری سفارت این کشور را ندارند.



وقت
سفارت انگلیس
در دبی و ابوظبی

:



گرفتن وقت سفارت انگلیس در دبی و ابوظبی به این صورتمی باشد که، برای
وقت گیری می توانید کار خود را به Vfs Global بسپارید؛
از آنجا که شرکت بازرگانی Vfs Global نماینده
و کارگزار رسمی در امارات می باشد، در طی ۳هفته ی
کاری مدارک مربوط به صدور گذرنامه را جمع آوری و سپس نوبت گیری و اعلام می نمایداین اسناد و مدارک جهت تقاضا ی وقت
سفارت
انگلیس ،الزامی است:



شرایط گرفتن وقت سفارت انگلیس در دبی و ابوظبی به اینشکل می باشد که
،با در نظر داشتن اینکه پاسپورت شما بعد از تکمیل مدارک توسط سفارت گرفته می شود
ـــ به غیر از ویزا ها ی اقامتی(settlement)؛ تا گرفتن جواب مثبت
سفارت به مدت ۲ الی ۳هفته نا چارا در امارات یا ابوظبی اسکان کنید.



ــ اسکن شده ی صفحه ی اول پاسپورتــ پر شده ی فرم فارسی سفارت انگلیســ دعوتنامه رسمی از یکی از خویشاوندان یا آشنایان ومدارک اقامتی آنانــ رزرو هتل مورد نظر خودانگلستان کشوری پر هزینه برای گردشگری است اما، باتوجه به چهار مرکز
اصلی اقتصادی، سیاسی و گردشگری بریتانیا (انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی)
که واقع در آن است، خدمات ویژه و نو ایی را برای گردشگران فراهم می کند.







خرید
بلیط هواپیما
چارتر و خرید بلیط هواپیما سیستمی می تواند راهی مطمئن و ارزان برای
شما مسافران عزیز درکلیه ایام سال باشد. تجربه خرید آنلاین بلیط هواپیما چارتری و
سیستمی و تحویل سریع و لحظه ای پرینت بلیط هواپیما در سایت های چارتری قابل انجام
می باشد. در صورتی که قصد سفر داخلی و یا خارجی را دارید می توانید در کمتر از 5
دقیقه و تنها با وارد کردن اطلاعات خود و پرداخت با کارتهای عضو شتاب به راحتی
بلیط هواپیما خود را دریافت کنید.با استفاده از سامانه آنلاین فروش بلیط هواپیما
دیگر نیاز به مراجعه حضوری به آژانس های مسافربری نداشته و در کمترین زمان
میتوانید بلیط هواپیما لحظه آخری و سیستمی خود را خریداری نمایید.



چرا برای سفرهای خارجی و اخذ ویزا نیاز به گرفتن وقت سفارت داریم ؟همانطور که اطلاع دارید برای سفر به بسیاری از کشورهاداشتن ویزای کشور
مقصد امری ضرروی و اجباری می باشد. مسافران می بایست یک الی سه ماه قبل از تاریخ
سفر خود برای گرفتن ویزای کشور مقصد اقدام کنند. اولین قدم برای اخذ ویزا گرفتن
وقت سفارت کشور مورد نظر می باشد.همه افراد برای وقت سفارت خود می توانند از طریق
راههایی که سفارت هر کشور برای مسافران در نظر گرفته است ، اقدام به گرفتن وقت سفارت یونان بنمایند.معمولا
به دلیل اینکه این کار نیاز به تخصص، زمان، و در برخی موارد نیاز به پرداخت ارزی
دارد، مسافران گرفتن
وقت سفارت
خود را به کارشناسان متخخص در این زمینه
واگذار می نمایند.



یکی از خدمات شرکتهای مسافرتی ، اخذ وقت سفارت برای متقاضیان سفر به
کشورهای مختلف می باشد.معمولا یکی ازمشکلاتی که افراد همواره با آن روبرو هستند،
گرفتن وقت از سفارت کشور مورد نظر بوده و هست و با وجود این مشکل افراد ناچار
هستند برای گرفتن ویزا ابتدا اقدام به اخد وقت سفارت یا کنسولگری کشور مقصد نموده
و برای ارائه مدارک و انجام مصاحبه با مسئول مربوطه به سفارت کشور مورد نظر مراجعه
نمایند.







تقاضای وقت سفارت ایتالیادر چند ماهه اخیر بسیار بالا بوده و کشور
ایتالیا سالانه در فصول مختلف تعداد زیادی از گردشگران را به خود جذب می کند. علت
بالای درخواست وقت سفارت ایتالیا و میل به سفر به ایتالیا می تواند این باشد که
این کشور هر شخصی با هدف و سلیقه ی مختلف را از بازدید خود راضی می کند. از جاذبه
های بکر و توریستی گرفته تا هنر و تاریخ و موسیقی غنی ای که این کشور دارد.شما
مسافر عزیز و متقاضیان وقت سفارت ایتالیا ، با هر هدفی در ابتدا برای ورود به
ایتالیا لازم است یک سری مراحل را بگذرانید.







اولین مرحله، گرفتن وقت(اخذ وقت سفارت ایتالیا ، گرفتن نوبت ایتالیا) از
سفارت آن در تهران می باشد. شما می بایست به صورت آنلاین وقت سفارت ایتالیا را
بگیرید. اولین وقت را بگیرید و با در روز موعد به همراه مدارک مورد نیاز( از
کارشناسان ما سوال کنید/ به سایت ما مراجعه کنید) به سفارت این کشور رفته و روال
گرفتتن ویزا را طی کنید.



امکان تعیین وقت سفارت ایتالیا در سال متفاوت می باشد. در فصول
تابستان و بهار تقاضا برای گرفتن ویزای ایتالیا بسیار بالا می رود. در نتیجه گرفتن
نوبت سفارت ایتالیا در زمان مطلوب از سوی سفارت کمی دچار مشکل می شود. بعد
ازمصاحبه، انگشت نگاری و تحویل مدارک 2 الی 3 هفته زمان می برد تا نتیجه ی موافقت
یا رد درخواست شما اعلام شود.ما به شما مسافر عزیز پیشنهاد می کنیم که به دلیل
بالا بودن درخواست ها و حجم بالای متقاضیان، این امر( اخذ وقت سفارت ایتالیا /
گرفتن نوبت سفارت ایتالیا ) را با
اطمینان به مشاوران ما در اسکای لاین بسپارید.







امیدوارم از مطلب راضی بوده باشید و با نظراتتون تجربیاتتون رو در
اختیار ما بگذارید.
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

zahraee
ارسالی ها : 1
عضویت : 7 /3 /1396
محل زندگی : تهران
1 RE وقت سفارت کانادا
یکشنبه 07 خرداد 1396 - 16:31

سؤالات پرشماری که در باب اخذ ویزای کانادا و وقت سفارت کانادا
مطرح می‌شود، این حقیقت را آشکار می‌کند که هنوز گردشگران در مورد این
ویزا با مشکلاتی مواجه هستند. کانادا هم به مانند سایر کشورهای اروپا و
آمریکا، در دو دسته بندی مهاجرتی و توریستی پذیرای مهمان‌هایش خواهد بود.
شاید شما هم شنیده باشید که کانادا تا چند سال گذشته، یکی از کشورهایی بود
که ایرانیان زیادی به آن مهاجرت کرده‌اند و شاید حتی دوستان و آشنایان‌ شما
هم برای کار و یا تحصیل به این کشور سفر کردند و همان‌جا ماندگار شدند.
اما بهتر است در همین ابتدا بدانید که دولت این کشور در حال حاضر شرایط به
نسبت سخت‌تری را برای متقاضیان ویزا و وقت سفارت کانادا در نظر گرفته است؛
دلیل این اقدام را می‌توان اوضاع بحرانی جهان، و جنگ‌هایی دانست که
میلیون‌‌ها آواره را روانه کشورهای اروپایی و آمریکایی می‌کنند و این سیل
مهاجر، ممکن است لطمه‌های فراوانی را به اقتصاد این کشورها وارد کند. چیزی
که در این میان کمتر دیده می‌شود و یا شاید به گونه‌ای فراموش شده باشد،
قربانی‌شدن عده‌ای از متقاضیان مهاجرت به کانادا بود که حتی مراحل بسیار
زیادی از آن را طی کرده‌ بودند و برنامه ویژه‌ای را برای ادامه زندگی‌شان
در نظر داشتند، اما در هیاهوی مهاجران راه به جایی نبردند.

ویزای کانادا یکی از آن ویزاهایی‌ست که با وجود برخورداری
از محبوبیت فراوان در میان گردشگران، سختی‌های خاصی را به علاقمندان‌اش
تحمیل می‌کند. یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در مقابل گردشگران قرار دارد،
عدم وجود سفارت کانادا در ایران است و این امر موجب می‌شود که گردشگران
ملزم به سفری ناخواسته به یکی از کشورهای همسایه ایران شوند تا رضایت یکی
از کنسول‌گری‌های کانادا در خارج از کشور را جلب کنند. در این میان شاید مهم‌ترین قسمت اقدام برای اخذ ویزای کانادا، پس از تکمیل مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا، گرفتن وقت سفارت کانادا
باشد. با اینکه ویزای کانادا جزو ویزاهای آسان محسوب می‌شود و گردشگران
می‌توانند با تحقیق مناسب و استفاده از مشاوره کارشناسان سالیان سفر، به
راحتی به آن دست پیدا کنند، اما گرفتن وقت سفارت کانادا
به واسطه لزوم برنامه‌ریزی برای سفر به یکی از کشورهای ترکیه، امارات
متحده عربی و یا ارمنستان، از آن دسته اعمالی در مسیر گرفتن ویزاست که باید
به دقت و با آگاهی کامل انجام شود. استفاده از خدمات پیکاپ ویزا
هم می‌تواند یکی از راه‌های مناسب برای گرفتن ویزای کانادا باشد و
گردشگران را از سفرهای وقت‌گیر و غیرضروری به کشورهای اطراف معاف کند. از
طرفی اطلاع کامل از مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا هم، یکی از دیگر از
الزاماتی‌ست که گردشگران باید به آن توجه کنند و از تکمیل هر فرم و یا
مدرکی بدون مشورت با خبرگان امر پرهیز کنند؛ چرا که ممکن است هزینه‌های
اضافی و فراوانی، به دلیل عدم آگاهی صحیح از مراحل پیشرفت در مسیر درست، بر
گردشگران تحمیل شود. پس بهتر است پیش از هر اقدامی، از مشورت با کارشناسان
سالیان سفر استفاده کنید.



در ابتدا بهتر است بدانید که کشور
کانادا به نسبت کشورهای اروپایی، سخت‌گیری کمتری در خصوص صدور ویزاهای
توریستی دارد؛ اما لازم به تأکید دوباره است که این موضوع دلیل مناسبی برای
اهمال -حتی کوچک- در مسیر اخذ ویزای کانادا و یا وقت سفارت کانادا نیست. لذا بهتر است که گردشگران با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دریافت ویزای کانادا،
مسیر هموارتری را بپیمایند. همچنین بهتر است به این نکته توجه کنید که
دولت کانادا، به مانند کشورهای اروپایی، اهمیت زیادی برای گردش مالی مناسب و
برخورداری از بیزینس شخصی قائل است و علاقمند به پذیرش گردشگرانی‌ست که
قصد دارند بدون حضور همسر و یا فرزند به این کشور سفر کنند. شرایط سیاسی و
اقتصادی کشور گردشگر هم از دیگر عواملی‌ست که در دریافت ویزای کانادا به
شدت تأثیرگذارند؛ اما برخلاف سال‌های گذشته که شرایط نامناسب ایران، سفر به کانادا
را برای ایرانیان به نوعی ناممکن کرده بود، چند سالی‌ست که دولت کانادا
دوباره شرایط را برای حضور ایرانیان مهیا دیده است که تا گردشگران ایرانی
بتوانند از این کشور پهناور دیدن کنند و یا به دیدار عزیزانشان بروند. از
این‌ها که بگذریم، انواع ویزای کانادا برای مسافرت‌های توریستی به شرح زیر است:

  • ویزای simple entry کانادا که به منظور یک‌بار ورود و خروج به این کشور صادر می‌شود.
    [*]
    ویزای multiple entry کانادا که به منظور چند بار ورود و خروج به این کشور صادر می‌شود.
    [*]
    Super visa که 5 سال اعتبار دارد.


ویزای simple entry
برای گردشگران و یا دانشجویانی مناسب است که علاقمند به سفر تفریحی به
کانادا و دیدار از خویشاوندان و آشنایان، و یا شرکت در همایش‌ها و دوره‌های
علمی و آموزشی در کانادا هستند و اعتبارش کمتر از 6 ماه است؛ حتی اگر دولت
کانادا تشخیص دهد که مدت زمان اتمام دوره‌های علمی و آموزشی موردنظر در
این کشور کمتر به طول می‌انجامند، از مدت این ویزا کم خواهد کرد. ویزای multiple entry هم به مانند simple entry مجوز حضور در خاک کانادا را برای مدت زمان کمتر از 6 ماه صادر می‌کنند، با این تفاوت که در صورت دریافت ویزای multiple entry کانادا، گردشگران می‌توانند چندین بار از کانادا خارج شوند و دوباره به این کشور بازگردند. Super visa که یکی از بهترین ویزاهای کانادا است، امکان حضور دو ساله در کانادا را برای گردشگران فراهم می‌کند و مدت زمان این ویزا هم 5 سال است؛ نکته جالب‌توجه در مورد super visa
این است که با اینکه این ویزا 5 ساله است، اما گردشگران حق حضور بیش از
دوسال در کانادا را ندارند و باید هر دو سال یک‌بار برای مدت زمان کوتاهی
این کشور را ترک کنند. البته بهتر است بدانید که این ویزا معمولاً برای
والدین کسانی که در کانادا اقامت دائم دارند (و همچنین پدربزرگ و مادربزرگ)
صادر می‌شود و بهتر است که گردشگران برای دریافت آن اقدام نکنند.

مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای کانادا


  • اسکن و پرینت تمام صفحات پاسپورت (قدیمی و جدید) که مهر ویزا دارند، به همراه فایل ترجمه شده
    [*]
    اصل و اسکن صفحات شناسنامه به همراه فایل ترجمه شده
    [*]
    تکمیل application form برای درخواست ویزا
    [*]
    تکمیل family information form که فرم اطلاعات خانوادگی است.
    [*]
    یک قطعه عکس رنگی و تمام‌رخ در ابعاد 3.5 * 4.5 و با بک‌گراند سفید
    [*]
    اصل و ترجمه سند‌های ملکی تأییدشده
    [*]
    اصل و ترجمه مدارک شغلی (یکی

  • از موارد: جواز کسب، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت، پروانه بهره‌وری،
    حکم بازنشستگی، سه فیش حقوقی آخر، نامه اشتغال به کار و فیش‌های حقوقی، حکم
    کارگزینی و...)
  • دعوتنامه و یا برگه واچر هتل (برگه واچر هتل، مدرکی‌ست که در صورت عدم وجود دعوتنامه، نشان می‌دهد گردشگر نسبت به رزرو هتل در کانادا برای مدت زمان اقامت اقدام کرده است.)
    [*]
    اصل و ترجمه bank statement (برگه گردش مالی حساب بانکی در شش ماه گذشته، با مهر تأیید اداره امور بین‌الملل بانک مربوطه)
    [*]
    اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت اقدام زن و شوهر)
    [*]
    برگه تأیید رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
    [*]
    برگه رضایت‌نامه از والدین

  • برای مسافرانی که کمتر از 18 سال سن دارند. (حتی در صورت سفر به همراه یکی
    از والدین، رضایت شخص دوم الزامی‌ست.)




    هزینه وقت سفارت کانادا:


    • گردشگران بالای 14 سال، هر نفر 100$ کانادا (کارمزد خدمات آژانس: 250 هزار تومان و 40$ کانادا)
      [*]
      گردشگران زیر 14 سال، هر نفر 100$ کانادا ( کارمزد خدمات آژانس: 50 هزار تومان و 40$ کانادا)


    هزینه انگشت‌نگاری:


    • گردشگران بالای 14 سال، 85$ کانادا
      [*]
      گردشگران زیر 14 و بالای 80 سال از هزینه انگشت‌نگاری معاف می‌باشند.


    توضیحات مهم:


    • برای ترجمه تمامی مدارک موردنیاز ویزای کانادا، مهر دارالترجمه رسمی و تأیید دادگستری الزامی‌ست و بهتر است که گردشگران پیش از ترجمه مدارک‌شان با کارشناسان مشورت کنند.
      [*]
      درخواست وقت سفارت کانادا به

    • صورت آنلاین بوده و تمام مدارک ترجمه شده باید در وب‌سایت‌ کنسول‌گری
      کانادا بارگذاری شوند؛ لذا پیش از تکمیل مدارک لازم است که از صحت و اهمیت
      آن‌ها مطلع باشید.
  • مطابق قوانین جدید ورود به کانادا، حضور فرد برای انگشت نگاری الزامی‌ست.
    [*]
    انگشت نگاری در دفتر VAC (visa application center) صورت می‌گیرد و این مرحله پس از بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه‌ها خواهد بود.
    [*]
    مراحل رسیدگی به پرونده‌ها از 4 هفته تا 6 ماه به طول می‌انجامد و لازم است که اقدامات لازم برای سفر به موقع صورت گرفته باشد.
    [*]
    تنها راه پیگیری ویزای در دست اقدام، Tracking ID است که پس از تحویل مدارک به سفارت‌خانه مربوطه قابل دسترسی‌ست.
    [*]
    پس از اعلام صدور ویزا، مسافرین کانادا ملزم به دریافت ویزاها از همان دفتر VAC که در آن ثبت‌نام کرده‌اند، می‌باشند.




  • در پایان بهتر است به مواردی توجه کنید که برای گرفتن وقت سفارت کانادا و
    ویزای این کشور به کارتان خواهند آمد و در صورت بهرمندی از آن‌ها، دولت
    کانادا امتیازاتی را برای شما قائل خواهد شد؛ سابقه سفر به کانادا یکی از
    بهترین پارامترهاست و در صورت برخورداری از آن نصف راه ویزای کانادا را حتی
    در شرایط حال حاضر رفته‌اید. مدارک کاری هم می‌تواند در گرفتن وقت سفارت
    کانادا تأثیر به سزایی داشته باشد؛ چنانچه که در صورت تمکن مناسب مالی و
    کاری، آفیسر ویزا برخورد بهتری با شما خواهد داشت!

    در مقابل نکاتی هم وجود دارند که ممکن است اخذ ویزای
    کانادا را برای گردشگران دشوار کنند؛ توجه داشته باشید که هدف کشورهایی
    همانند کانادا در صنعت گردشگری، جذب سرمایه است و وضعیت ضعیف مالی و گردش
    حساب بانکی، از مهم‌ترین عوامل رد ویزای کاناداست. رد شدن ویزاهای توریستی
    گذشته نیز می‌تواند در رد شدن درخواست ویزای کانادا تأثیرگذار باشد. نکته
    بسیار مهم دیگر، یکی از اهداف اخذ ویزاست که می‌تواند به شدت به عدم
    قبول‌شدن شرایط شما دامن بزند؛ ملاقات با نامزد و یا همسر قانونی که در
    کانادا اقامت دارد! پس بهتر است که به هیچ عنوان چنین قیدی را به عنوان هدف
    از سفر به کانادا با آفیسر ویزا در میان نگذارید! البته موارد خاصی هم
    وجود دارد که بهتر است در مورد شرایط خصوصی‌تان از مشاوران سالیان سفر کمک
    بخواهید و بدون مشورت گرفتن از افراد آگاه در امر دریافت وقت سفر کانادا و
    ویزای کانادا، دست به هیچ اقدامی نزنید.
    ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش






    برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


    پرش به انجمن :